Helsingborgs äldsta karateklubb - sedan 1973

Månad: februari 2010

Att knyta bältet

Det har kommit en del frågor på hur man knyter sitt bälte ”rätt”. Det finns en del sätt att knyta sitt bälte. Och många har olika tekniker för det.

Nedan finns en illustration och en video på ett sätt att knyta sitt bälte.

Specialträning med Ramon Malave

Specialträning med Ramon Malave

Specialträning med Ramon Malave

Träna med en världsmästare!

Helsingborgs Karateklubb har i samarbete med ShotokanShop/KAITEN bjudit in Ramon Malavé till specialträning i Helsingborg.

Under 2 spännande dagar har du möjlighet att uppleva hur det är att träna tillsammans med och coachas av en av världens bästa, nämligen: Ramon Malavé.

Ramon Malavé har vunnit allt som man kan vinna inom sin sport och är en av världens främsta coacher och instruktörer. På meritlistan finns bland annat titlar såsom; Världsmästare, Europamästare, Förbundskapten och Medlem av den Europeiska Karate Förbundets tekniska kommitté.

Plats: Helsingborgskarate klubb, Magnus Stenbocksskolan, Helsingborg

Datum: Lördag den 12 mars och söndag den 13 mars 2010

Program:
Lördag den 12 mars
Kl. 11:00 -13:00 träning, 10 kyu – 6 kyu
Kl. 13:30 – 15:30 träning, 5 kyu – upp

Söndag den 13 mars
Kl. 11:00 – 13:00 träning 10 kyu – 6 kyu
Kl. 13:30 – 15:30 träning 5 kyu – upp

Kostnad:
150:- sek/träningspass
250:- sek/alla träningspass

PlusGiro: 88 03 06 – 6

Anmälan:
Senast 8. Mars 2010 på: info@helsingborgskarate.com

Gör din anmälan här.

Ny hemsida

Nu har hemsidan äntligen tagit en ny form!
Efter en hel del arbete med att få fram en design som passar Helsingborgs Karateklubb, och ett upplägg av information som ska tilltala både medlemmar och besökare som är nyfikna på karate och vår klubb. Har vi så äntligen kunnat publicera hemsidan!

En av tankarna är att hemsida ska få mer ”liv”, dvs den ska uppdateras ofta! eller kanske mer rätt -oftare! Är det något som ni medlemmar saknar och gärna vill ha med på hemsidan får ni gärna lägga en kommentar här under, alternativt skicka ett mail till webmaster@helsingborgskarate.com

Det finns fortfarande en hel del som fattas på hemsidan i form av bildarkiv, tävlingsresultat m.m. Men mer sånt kommer att publiceras framöver.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén